{0} reviews | Schrijf review

Jobdienst Vrije Universiteit Brussel
Elsene - Jobdienst VUB en Stuvo Ehb

Een jobstudent voor korte of langere duur

Pleinlaan, 2
1050 Elsene

02 629 23 16
     

Een studentenjob aanbieden

 
De Jobdienst van de VUB en de Stuvo EhB helpen u als u op zoek bent naar een jobstudent voor korte of langere duur, voor vakantiewerk of voor werk op onregelmatige uren. 
Heeft u een interessante jobaandiening, dan volstaat een telefoontje of e-mailtje naar onze jobdienst. U kan zelf ook uw jobaanbiedingen rechtstreeks invoeren in onze jobdatabank via de website van de VUB.
Onze studenten zoeken werk in erg uiteenlopende sectoren zoals onder andere  handenarbeid, administratie of verkoop, en kunnen dus ingeschakeld worden voor studentenarbeid 's avonds, in het weekend, en tijdens de vakanties. 
Kortom, bent u op zoek bent naar een jobstudent, aarzel niet en contacteer zo snel mogelijk onze Jobdienst. U kan ons elke werkdag bereiken tussen 13u30 en 17u00. Passen deze uren niet voor u dan kan u steeds een afspraak maken om bij ons eens langs te komen.
 

Verwijzend naar de :

 

  • Wet van 10 mei 2007 ter bestrijding van bepaalde vormen van discriminatie, BS 30 mei 2007;
  • Wet van 10 mei 2007 ter bestrijding van discriminatie tussen vrouwen en mannen, BS 30 mei 2007

 

kunnen we stellen dat de VUB zich tot doel stelt de verscheidenheid in de samenleving positief te benaderen, zowel in haar studieprogramma's als op het vlak van haar studentenbeleid en personeelsbeleid en dit door gelijke kansen te garanderen voor iedereen, zonder onderscheid op grond van geslacht, sociale of etnische afkomst, levensbeschouwing, seksuele geaardheid, leeftijd of handicap.

 
 

Studentenjob - Uitzendkrachten

De VUB Jobdienst

Enkele foto's van de VUB

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.
Brochure VUB jobdienst

Openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Map

Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review